Monday, 26 October 2015

Mini Pelamin Tunang & Nikah Tema Peach, Blue, Pangsapuri Enggang, Bandar Kinrara Puchong

Mini Pelamin Tunang/Nikah

Simple and Sweet kan...
 
En Khairul & Puan Zura
Theme : Peach & Blue
Location : Pangsapuri Enggang, Bandar Kinrara, Puchong









Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh hubungi saya
call/whatsapp/sms



012-6266 942 Amy

Promosi!!! Pakej Murah Mini Pelamin Buaian Berendoi Pastel Pink & White Cream Pilihan Ramai

Antara pakej pilihan terbaik pelanggan.. combination color yg sgt lembut untuk baby girl... sy pun suka kaler ni... hehehehe


(Pakej 3 - Mini Pelamin Buaian Berendoi)
Tema: Pastel Cream & White Cream
Tempat: Bandar Bukit Puchong

Promosi HANYA RM 350.00 sahaja!!!
Nota: untuk cust yg tggal dilembah Klang sahaja, kurang dari 10km transport adalah PERCUMA!!
Tempoh Promosi bermula sekarang sehingga December 2015






Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh hubungi saya
call/whatsapp/sms



012-6266 942 Amy

Decoration Birthday Party Princess Theme (Pink, Red & White) Viva Residence- 1st Birthday Nartana Sri


Decoration Birthday Party

Theme : Princess Team
(Pink + Red & White)
Birthday Girl : 1st Birthday Nartana Sri
Venue : Viva Residence (Viva Mall) Jalan Ipoh
















Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh hubungi saya
whatsapp / sms


012-6266 942 Amy


Promosi Pakej Murah Mini Pelamin Buaian Berendoi Blue & Grey


Bismillahirramanirrahim...
As Salam...
hari ni baru ada masa nak update blog yg bersawang ni ye... hai ibu2 n bapa kat sane tu kita nk buat PROMOSI ni.. buat promosi dekat blog supaya semua parents tidak terlepas pandang... xpe2..cuci2 mata dlu ye..

(Pakej 3 - Mini Pelamin Buaian Berendoi)
Tema: Blue & Grey
Tempat: Kg Pandan Ampang

Promosi HANYA RM 300.00 sahaja!!!
Nota: untuk cust yg tggal dilembah Klang sahaja, kurang dari 10km transport adalah PERCUMA!!
Tempoh Promosi bermula sekarang sehingga December 2015





 Cepat booking!!!
Slot adalah terhad untuk setiap minggu, siapa cepat dia dapat ye...
 
Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh hubungi saya
whatsapp / sms

012-6266 942 Amy



Thursday, 5 February 2015

Hantaran 9 Dulang Fresh Flowers (Red & White)

Hantaran Fresh Flower
(9 Dulang)

Mr Ady
(Hantaran untuk pihak perempuan)
Theme : Red & White
Location : Kg Tengah, Puchong














Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh hubungi saya
whatsapp / sms



012-6266 942 Amy

Hantaran 11 Dulang Fresh Flowers (Green & Cream)

Hantaran Fresh Flower
(11 Dulang)

Ms Honey
(Hantaran untuk pihak lelaki)
Theme : Green & Cream
Location : Kg Tengah, Puchong
















Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh hubungi saya
whatsapp / sms



012-6266 942 Amy

Mini Pelami Tunang Peach & Cream Fresh Flowers


Mini Pelamin Tunang 
(Fresh Flower)

Ms Honey & Mr Ady
Theme : Peach & Cream
Location : Kg Tengah, Puchong












Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh hubungi saya
whatsapp / sms



012-6266 942 Amy